Verlichting voor thuis, tuinen, bedrijven & industrie

Verlichting plaatsenBouwt of verbouwt u? Dan kunt u op ons rekenen voor de volledige installatie van uw verlichting. Wij bieden een totaalpakket aan producten en service.

Onze deskundige zaakvoerder Cedric Truypens weet alles op het gebied van verlichting, energieverbruik en kan u adviseren over de hoeveelheid licht die nodig is voor een bepaalde oppervlakte.

Wij geven u niet alleen advies, maar we zorgen ook voor de plaatsing van alle verlichting en waar nodig verleggen we lichtpunten.

Wij werken zowel voor particulieren thuis of in de tuin, maar ook bestaande gebouwen en nieuwbouw verlichtingsprojecten behoren tot de mogelijkheid. Neem vrijblijvend contact op voor een eerste kennismaking.

 

Slechts 1 adres voor al uw verlichtingswerken of project

Verlichting plaatsenWij hebben de juiste kennis in huis en in de eerste plaats willen we u van dienst zijn met deskundig advies. Elk verlichtingsproject is anders, graag komen wij ter plaatse om u volledig gratis te informeren over de mogelijkheden.

Een ding staat wel vast: “Of het nu gaat voor de verlichting in uw woning of voor de tuinverlichting. Wij vinden steeds de meest gepaste oplossing.”

Bij ons bezoek bij uw thuis, op kantoor of gebouw nemen we foto’s en notities om zo op ons kantoor een gepaste oplossing te kunnen uitwerken voor u.

Offerte aanvragen
 

Een verlichtingsplan maken

Ga je bouwen? Dan is het handig om een verlichtingsplan te maken zodat je weet waar je welke verlichting het best kunt plaatsen.

U maakt best een plattegrond om vervolgens de ruimtes en soort verlichting te bepalen. Als u professionele hulp zoekt aan betaalbare prijs: Celektro!

Offerte aanvragen

Extra schakelaar nodig?

Het klink evident… Maar hoe begint u hieraan? Bepaal eerst de plaats waar de schakelaar moet komen. Tip: schakel de stroom uit bij het installeren.

Bepaal dan de functie en soort schakelaar (wisselschakelaar, serieschakelaar, …). En kies dan de juiste afwerking. Het is een kolfje naar onze hand waar we u graag mee helpen!

Offerte aanvragen